درمان منافذ باز پوست صورت یکی از دغدغه هایی است که بیشتر زنان و مردان را در گیر خود کرده است .بیشتر خانم ها و آقایان دارای منافذ باز پوست هستند . افرادی که دارای همچین منافذی در پوست خود هستند احساس چندان جالبی ندارند . به همین منظور به بهترین متخصص پوست و مو مراجعه و روش های درمان منافذ باز صورت را جویا می شوند.
به چه علت این مسئله رخ می دهد
منافذ حفره هایی هستند که موجب می شود سبوم به قسمت بیرونی پوست برسند . در قسمت پایینی منافذ سبوم ساخته می شود که کاربرد نگه داشتن رطوبت و هیدراتاسیون می باشد .
در برخی از مواقع برای این که هورمون ها متعادل نیستند منجر می شود بیش از اندازه سبوم تولید شود و این مسئله باعث می شود پوست بسیار چرب شود . به هر حال پوست چرب دلیل بزرگ و گشاد شدن منافذ می باشد . یکی دیگر از دلایلی که موجب می شود این منافذ باز روی صورت ایجاد شوند افزایش سن می باشد . در سنین بالا پروتئین عادی همچون کلاژن و الاستین کاسته می شود و این علل هم موجب می شود پوست منعطف بودن خودش را از دست بدهد .
درمان منافذ باز پوست صورت
- فرد بایستی صورت خود را به تعداد دفعات ۲ مرتبه در روز شستشو دهد تا پوست تعادل خود را بدست آورد و بیشتر از اندازه خشک و چرب نشود . و نیز باید اسکراب پوست استفاده کند . اگر صورت بیشتر از حد خود لایه های آن برداشته شود موجب خشکی و التهاب پوست می شود که موجب می شود غدد چربی در برابر ترشح روغن افزایش یابد .
- همین روغن های مازادی که وجود دارد سبب می شود تمامی حفره و روزنه های پوست بسته شوند و در آخر سبب بزرگ تر شدن آن شود . به همین دلیل توصیه می شود از کرم ضد آفتاب استفاده شود تا از خراب شدن کلاژنی که از اشعه آن نشات می گیرد حفظ شود و پوست شل و تیره نشود .
- اشخاصی که پوست چرب دارند یا پوست آن ها قابلیت این را دارد که آکنه روی آن ایجاد شود بایستی موادی استفاده کنند که در آن اسید سالیسیلیک استفاده شده باشد . یکی از مزایای این مواد کنترل چربی می باشد .
- ماسک موجب بزرگی منافذ پوست نمی شود . مصرف ماسک ساده همچون ماسک چای سبز کافئین و خاک رس سبب کوچک تر شدن منافذ می شوند . اما باید صبر کنید چون زمان می خواهد که تاثیرات خود را بگذارد .
اما بهترین و موثر ترین روش برای درمان منافذ باز پوست صورت لیزر فرکشنال می باشد چون آن ها قادر به این هستند که به پوست نفوذ کنند و درمان دائمی انجام شود . این روش هیچگونه دردی را برای بیمار به وجود نمی آورد و ۲۰ دقیقه به خود زمان اختصاص می دهد .