ریزش-مژه

ریزش مژه

آنچه می خوانید...

مژه ها از عواملی هستند که می توانند در زیبایی چشمان اثر بسزایی داشته باشند ولی گاهی اوقات ممکن است بنا به دلایلی دچار ریزش شوند. بنابراین در این مقاله قصد داریم به بررسی عوامل ریزش مژه بپردازیم.

ریزش-مژه
ریزش-مژه

دلایل ریزش مژه

ریزش مژه ها در اغلب موارد طبیعی می باشد ولی در برخی اوقات در اثر برخی آسیب ها می باشد که می تواند موجب ریزش بیشتر مژه ها شود. برخی از این عوامل عبارتند از:

  • سوختگی: در صورتی که مژه ها دچار سوختگی شوند به شرط آنکه فولیکول های مو آسیب ندیده باشند پس از ۶هفته مجددا رشد می کنند.
  • شیمی درمانی: داروهایی که در شیمی درمانی استفاده می شوند می توانند موجب ریزش مژه و ریزش مو در سایر نواحی بدن شوند.
  • مژه مصنوعی: استفاده طولانی مدت از مژه مصنوعی می تواند باعث ریزش مژه شود ولی در این شرایط پس از چند ماه مژه ها مجدد رشد می کنند.
  • مشکلات تیروئیدی: در صورتی که فرد دچار کم کاری یا پرکاری تیروئید باشد دچار ریزش مو و ریزش مژه می شود که پس از درمان مژه ها دوباره رشد می کنند.

آیا کاشت مژه موجب ریزش مژه های طبیعی می شود؟

آرزوی همه خانم ها داشتن مژه هایی بلند است و گاهی برای رسیدن به این هدف دست به هر کاری می زنند مانند استفاده روزانه از مژه های مصنوعی تا کاشت مژه مصنوعی.

اما محققان هشدار داده اند استفاده روزانه مژه مصنوعی و کاشت مژه می تواند سلامت چشم را به خطر اندازد که خطرات عمده ناشی از این لوازم آرایشی عبارتند از:

  • ریزش مژه های طبیعی: به دلیل وزنی که مژه های مصنوعی دارند، مژه های طبیعی می توانند دچار ریزش شوند.
  • عفونت چشم و آلرژیک: به دلیل چسبی که برای چسباندن این مژه ها استفاده می شود ریزش مژه رخ می دهد. به خصوص چسب هایی که حاوی فرمالوئید هستند می توانند باعث ایجاد آلرژیک در چشمان شوند. همچنین باکتری ها و میکروب هایی می توانند در گوشه این مژه ها جمع شوند و وارد چشم شده و سبب بروز عفونت چشمی شوند.

درمان ریزش مژه

برای درمان ریزش مژه نیاز است فرد به بهترین متخصص پوست مراجعه نماید تا علت آن ریشه یابی شود سپس باید داروهایی که متخصص پوست و مو و زیبایی تجویز کرده است را به طور کامل مصرف نماید.

نتیجه گیری

بنابراین برای اینکه سلامت چشمانتان را حفظ کنید و مژه های طبیعی خودتان را داشته باشید استفاده از مژه مصنوعی و کاشت مژه را فقط به مراسم خاص اختصاص دهید و پس از استفاده از آن به طور کامل آرایش چشم را پاک کنید زیرا مواد شیمیایی موجود در لوازم آرایشی می تواند موجب ریزش مژه شود. همچنین در صورت ریزش مژه به صورت سکه ای یا شدید بهتر است به بهترین متخصص پوست مراجعه کنید.

 

دکتر الهه لطفی

متخصص پوست، مو وزیبایی
دارای مدرک تخصص پوست از دانشگاه علوم پزشکی ایران
دارای مدرک MD از دانشگاه علوم پزشکی تهران، ایران
سابقه فعالیت در مرکزتحقیقات سلول های بنیادی از سال 1387 تا کنون
انجام پروژه با عنوان مقایسه شیوع عفونت هلیکوباکتر پیلوری در بیماران مبتلا به رزاشیا دارای مدرک AMC (Australian medical test)
عضو فعال انجمن مرکزتحقیقات سلول های بنیادی از سال 1387 تا کنون

2 Responses
    1. تقویت کننده ها معمولا بی ضرر هستن اما اگر برند معتبر و تضمینی استفاده بشه . محصولات دست ساز یا گیاهی ممکنه آسیب بزنه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درخواست مشاوره رایگان!