۵ دقیقه
کاندیدای مناسب کاشت ابرو

کاشت ابرو برای چه افرادی مناسب است؟

آنچه می خوانید...

انتخاب کاندیدای مناسب کاشت ابرو یکی از مراحل مهم و حیاتی در روند این جراحی زیبایی است. کاشت ابرو یک روش جراحی برای بهبود شکل و ظاهر ابروها است اما برای همه افراد مناسب نیست و باید ابتدا مشاوره لازم در این زمینه صورت گیرد. در این مقاله، به بررسی معیارها و فاکتورهایی که باید در انتخاب کاندیدای مناسب برای کاشت ابرو مد نظر قرار گیرد، خواهیم پرداخت.

کاشت ابرو برای چه افرادی مناسب است؟

کاندیدای مناسب کاشت ابرو چه افرادی هستند؟

کاندیدای مناسب کاشت ابرو معمولا افرادی هستند ک از شرایط سلامتی خوبی برخوردار باشند و مشکلات پوستی و قارچی نداشته باشند و همچنین باید موی سر تقریبا پر پشتی داشته باشند تا به عنوان بانک مو برای برداشت مو مناسب باشند و نتیجه بهتری بعد از انجام این عمل حاصل گردد. در ادامه به طور مختصر توضیح دادیم که این روش برای چه افرادی مناسب است.

  • کسانی که موهای ابروهایشان به صورت طبیعی ناکافی یا کم است. برخی افراد در ناحیه ابروها، مشکلی نداشتند اما اکنون با ایجاد زخم یا جراحات و یا گذراندن برخی بیماری ها با ریزش ابرو یا کم پشتی این ناحیه روبرو شده اند که فرد مناسبی برای تکنیک کاشت ابرو هستند.
  • افرادی که شکل ابروهایشان ناهمسان است. اگر شکل ابروهای شما تناسبی با یکدیگر ندارد و یا با چهره شما وجه تناسبی ندارد، کاشت ابرو می‌تواند به شما کمک کند تا شکل واقعی و هماهنگی بین ابروها را بهبود بخشید.
  • اشخاصی که به دنبال ایجاد تغییر ظاهری در ابروها و چهره خود هستند. برخی افراد دارای ابروهای نازک یا به طور مادرزادی ابروی کم پشت دارند و یا خمیدگی هایی در سطح ابروهای خود دارید که ممکن است این موارد را به هر دلیلی دوست نداشته باشید. به هر حال تصمیم برای ایجاد یک تغییر در ظاهر می‌تواند گزینه مناسبی برای انجام این عمل کم تهاجم باشد.
  • اگر شما دارای بیماری های پوستی نظیر پسوریازیس یا قارچ و عفونت و …. نیستید، کاندید کاشت ابروی خوبی خواهید بود و می‌تواید از این روش بهره ببرید.

آیا کاشت ابرو برای همه افراد مناسب است؟

کاشت ابرو طبیعتا برای همه افراد مناسب نخواهد بود. افرادی که مشکلات سلامتی خاصی دارند، مانند افرادی که دارای بیماری‌ های پوستی خاص، عفونت‌ های پوستی یا حساسیت به مواد استفاده شده در کاشت باشند، نمی‌توانند از این روش استفاده کنند.

خانم های باردار یا اشخاصی که بیماری زمینه ای کنترل نشده مانند دیابت بالا یا فشار خون بالا و خودایمنی و …. دارند نیز کاندید خوبی برای انجام این تکنیک نیستند و برای انجام آن باید حتما این موارد را به مرز تعادل برسانند یا بارداری باید به پایان برسد. اگر شما دارای ابروهای پهن یا پرپشت هستید، بهتر است که از این روش خودداری کنید تا چهره ای مصنوعی پیدا نکنید. برای اینکه تشخیص دهید که کاندید خوبی برای کاشت ابرو هستید یا خیر، بهتر است با بهترین جراح کاشت ابرو مشورت کنید.

چه کسانی نمی‌توانند کاشت ابرو انجام دهند؟

همانطور که بیان شد، کاشت ابرو برای همه افراد مناسب نیست و برخی از آن ها به هیچ وجه نمی‌توانند از این روش برای تغییر ظاهری ابروی خود استفاده کنند.

  • افرادی که مشکلات پزشکی جدی مانند عفونت، بیماری‌ های انعقاد خون، بیماری ‌های پوستی مزمن، آسم، دیابت، بیماری‌ های قلبی یا سیستمیک دارند، باید با پزشک خود مشورت و احتمالا باید از کاشت ابرو خودداری کنند.
  • در دوران بارداری و شیردهی، بهتر است از کاشت ابرو خودداری نمایید. در این دوران، تغییرات هورمونی و متابولیسمی بدن ممکن است باعث تغییرات در شکل و ضخامت ابروها شود و یا مواد بی حسی و … برای جنین آسیب رسان باشد. بهتر است تا پس از پایان دوره بارداری و شیردهی صبر کرده و سپس تصمیم برای کاشت ابرو بگیرید.
  • افرادی که سابقه حساسیت شدید یا آلرژی به مواد مورد استفاده در کاشت دارند، باید از این روش خودداری کنند. گاهی برخی افراد به مواد بی حسی نیز واکنش شدید نشان می‌دهند که باید حتما این مورد را با پزشک خود در میان بگذارید و این مسئله را مخفی نکنید.
  • مهم است که انتظارات واقعی و منطقی درباره نتیجه کاشت ابرو داشته باشید و متاسفانه برخی افراد انتظارات غیر واقعی دارند و انجام این تکنیک برایشان مناسب نیست.

نتیجه گیری

این روش زیبایی به شما کمک می‌کند تا ابروهایی با شکل و ظاهر دلخواه داشته باشید. با این حال، مهم است که قبل از تصمیم‌گیری برای انجام این روش با دکتر کاشت ابرو مشورت کنید و ببینید که آیا شما توانایی انجام این کار را دارید یا خیر. گاهی شرایطی را دارا هستید که نمی‌توانید نتیجه خوبی از تکنیک کاشت ابرو بگیرید و به همین دلیل باید حتما با متخصص مربوطه مشورت نمایید.

سوال متداول

دکتر الهه لطفی

متخصص پوست، مو وزیبایی
دارای مدرک تخصص پوست از دانشگاه علوم پزشکی ایران
دارای مدرک MD از دانشگاه علوم پزشکی تهران، ایران
سابقه فعالیت در مرکزتحقیقات سلول های بنیادی از سال 1387 تا کنون
انجام پروژه با عنوان مقایسه شیوع عفونت هلیکوباکتر پیلوری در بیماران مبتلا به رزاشیا دارای مدرک AMC (Australian medical test)
عضو فعال انجمن مرکزتحقیقات سلول های بنیادی از سال 1387 تا کنون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درخواست مشاوره رایگان!